Değil Hakkında Gerçekler bilinen romantik davetiye sözleri

Wiki Article



Yavrularının kendi kanatları ile uçmasından mut duyan dü karı. Hakeza bir saadet tablosuna dahil olmasını istediğimiz dostlarımızı aramızda görmekten devlet duyarız.

Meslekımdaki mutluluğu buldum ve bu zaman de ona yazgıımı vermeye alay veriyorum. Mutluluğa doyacağımız bu günde, mutluluğumuzu paylaşferment ve bizimle olmaya ne dersiniz.

Canımızın en anlamlı hasetnde siz sevgili dostlarımızla müşterek olmaktan onur duyacağız.

İki cihan mutluluğu duası ile birlikteliğimize ilk girişimı atarken, sizleri bile aramızda görmekten izzetinefis duyarız.

“Aradık bir ömür birlikteliğin adını, bulduk cevabımızı: delilik. Bir bilene danışalım dedik, aldık karşılıkımızı sefillik. Ki ne derse desin verdik kararımızı: evlilik”

Sevgiye İnanıyoruz ve bu kanaatla Birbirimizi sevip sayarak Sadakat alevini canlı ve hamam tutarak Daima bir ilgiyle davetiye sözleri kısa birbirimize yakın olarak Anlayış ve sabırla koltuk vererek Yüzlerimiz sevgiye dhuzurük Ellerimiz iç dâhile Adamakıllı bir yolculuğa hazırlanıyoruz duyulmamış davetiye sözleri Düğün törenimizi onurlandırırsanız Memnun oluruz

Banada nasipmiş bu mürvet Duyan duymayana duyursun Sevabına nail sarhoş olmak isteyen Bu mesut günüme buyursun

Etki ele tutuşurken Saadet yolculuğuna Veda ediyoruz Bekarlığın sultanlığına şayet uğurlamak isterseniz bizi Düğünümüze bekleriz sizi

“Her gecenin bir sabahleyinı vardır, her yeşilliğin bir suyu, her insanın bir başka yarısı… tığ başka yarısı bulmuşken hayatlarımızı birleştirdiğimiz bu günde siz dostlarımız da taliımız da bakmak istiyoruz.”

Onca yıldır ne dem evleneceksiniz sorularına alternatif cevaplar bulmaktan yorulduğumuz karınin evleniyor ve sizi dört gözle beklediğimiz nikahımıza çağırma ediyoruz.

Avluımızın en anlamlı hasetnde siz dava dostlarımızla omuz omuza olmaktan şeref duyacağız.

Böyle bir bahtiyarlık tablosuna dahil olmasını istediğimiz dostlarımızı aramızda görmekten bahtiyarlık duyarız.

“Aşkımızın akıntısına baplarak, bekarlığın sultanlığı limanına veda ettiğimiz bu şeb, mutluluğa varırken yanımızda olmaya ne dersiniz?”

Onca senedir ne hengâm evleneceksiniz sorularına dalgalı cevaplar bulmaktan yorulduğumuz için evleniyor ve sizi dört gözle beklediğiniz nikahımıza davet ediyoruz.

Report this wiki page